Reiniging

Wij bieden u verschillende manier voor het reinigen van uw gevel echter is dit niet het enige u bent bij ons ook aan het goede adres voor het reinigen en verzadigen van kunststof (boeiboord, kozijnen, gevelbeplating of dakkapel), dakgoten, tuinen en straatwerk. In feite reinigen wij alles op en om uw woning of gebouw.

Gevelreiniging kan op verschillende manier gebeuren denk hierbij aan:

  • Stoomcleaning

Dit is het onder hoge druk reinigen van uw gevel met heet water. Dit heeft met name veel resultaat als het vuil nog niet heel lang op uw gevel zit, bijvoorbeeld groene aanslag en andere lichte vervuiling.

  • Chemisch reinigen

Hierbij word een zure gevelreiniger op basis van anorganische zuren op de gevel gesmeerd deze laten we intrekken, vervolgens wordt de gevel onder hoge druk gereinigd. Het eindresultaat is goed te noemen, de gevel wordt optimaal gereinigd echter is het niet zo dat het eruit springt  als bij het zandstralen.

  • Zandstralen

Hierbij wordt water met olivinezand in een ketel vermengd en vervolgens onder hoge druk op uw gevel gespoten waardoor het vuil van de stenen af schuurt. Het eindresultaat is verbluffend, uw woning lijkt weer als nieuw.